ANNE CLARK ‘MRIYA’ (NL)

An ode aan Oekraïne

Beste vrienden en volgers,

Om samen met hulporganisaties de mensen in de oorlog in Oekraïne te steunen, heb ik een nieuwe single gemaakt ‘Mriya’ – een ode aan Oekraïne. De officiële release van de single was 3 juli. De opbrengsten van deze single gaan naar Musicians Defend Ukraine, een kleine hulporganisatie in Oekraïne.

Om deze kleine hulporganisatie te steunen kan je de nieuwe single streamen en downloaden via alle digitale platformen.

De single wordt ook op het Anne Clark Official Bandcamp platform aangeboden voor een minimum bedrag van £ 1.00 of meer. 

Uiteraard kan je ook rechtstreeks een donatie doen aan Musicians Defend Ukraine zonder de single te kopen. 

Om meer te weten te komen over dit project, lees hieronder verder.

 

Mriya project

Hoe kunnen de gruwelijke gebeurtenissen in de wereld ons niet raken? Nieuws blijft niet lang nieuw. Krantenkoppen veranderen. De media gaat verder. Het lijden en de ontberingen gaan door. We kijken machteloos toe, hoe mensen worden verdreven en systematisch bedreigd in hun bestaansrecht. Ondanks dit alles is er een groep van eensgezinden die zich verzet en terugvecht. Gedurende mijn leven en hele carrière heb ik geprobeerd te reageren daar waar ik kon. Als individu. Als artiest. In de zomer van 2019 ontmoette en werkte ik samen met filmmaker en mediapresentator Jurko Marrow in Kyiv. Het is nu een eer om opnieuw met hem samen te werken aan een nieuwe track, MRIYA – An Ode To Ukraine, op muziek van Justin Ciuche en Jann Michael Engel.

Afgelopen maart schreef ik Mriya in het Engels en vroeg Jurko de tekst te vertalen naar het Oekraïens.Niet alleen vertaalde hij het gedicht volledig, maar hij maakte ook een vocale opname. En dit deed hij tussen zijn leven als exponent van de Oekraïense cultuur en actief verdediger van zijn land en volk door.

Door onze twee stemmen te combineren met strijkers en ambient geluiden uit dit vluchtig landschap, dit moment in de tijd, stel ik jullie voor, Mriya – een ode aan Oekraïne.

 

Hartelijk dank.

Anne Clark ♥️

Copyright by Anne Clark and anneclarkofficial.com 2024 - Click for privacy policy